طريقة الشوي مثل المطاعم هو شي واحد يخلي الشوي جنان
الطريقة :
دجاجه مقاس 1000 تقسم من الصدر وتفرش والسر هو
انك تجيب مطرقه بلاستيك وتدقها بجميع الجهات لكي تنفرش
بعد ذلك تضع في الخلاط
عصير ليمون واحده
ملعقة ملح كبيره
فلفل اسود ملعقة صغيره
كمون ملعقة صغيره
بصله صغيره
نصف ملعقه صغيره او اقل كركم
شويه ماء
10فصوص ثوم
تخلط جميعها وتصب على الدجاجه وتدهن بها بقدر صغير .
بعد ذلك يوضع القدر في الثلاجه ولمدة 6 ساعات تقريبا
بعد ذلك توضع في شبك الشوي وتحاول ان تنضف الدجاجه بيدك من التتبيله
بعدها تشوى على الفحم مثل المطاعم وممكن علي الشواية العادية الي معندوش شواية فحم
واللى تدخل عشان ترد وتقيم هتاخد فرخة هدية عشان تجرب فيها